Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NIJE SVE IŠLO PO PLANU

Zekić nije zadovoljan igrom u napadu: "Ne znam tko je imao manje prilika, očekivao sam da ćemo biti hrabriji"

Trener Osijeka Zoran Zekić dao je zanimljivo viđenje susreta protiv Hajduka koji je završio 1:1.

Zoran Zekić (Foto: Vlado Kos / Cropix)

Tek bod uzeo je Osijek u susretu protiv Hajduka, u 21. kolu SuperSport HNL-a. Kažemo tek, jer njihovi navijači su očekivali pobjedu nad oslabljenim gostima, posebno nakon razočaranja u prošlom susretu.

Mislav Karoglan Trener Hajduka: "Jedna stvar mi nije jasna. Dogodilo se odjednom, sve se promijenilo za tjedan dana" divider

No, nije Osijek bio dovoljno hrabar. Otvorili su se nakon što su primili pogodak, ali to je vrijedilo tek boda. Boda kojim gledajući na odvijanje susreta Zoran Zekić može biti zadovoljan, no nije trener Osijeka zadovoljan onime što se vidjelo na terenu.

Zekić je očekivao hrabrije izdanje svoje momčadi

"Mislim da uvijek može biti bolje. U određenim trenucima bili smo bojažljivi. Očekivao sam da ćemo više napadati i s više igrača biti u njihovoj zadnjoj liniji. Obje momčadi bile su preoprezne. Defenzivno mogu biti zadovoljan, dobro smo zatvorili njihove kanale, ali prema naprijed to može puno bolje", rekao je Zekić, nadovezavši se:

"Gubili smo 1:0 pa kad izjednačiš moraš biti zadovoljan, ali imali smo na kraju stopostotnu šansu, no nismo pogodili. Imamo na čemu raditi i o čemu razmišljati."

Torcida VIDEO Pogledajte kako je Torcida ispratila igrače Hajduka nakon novog kiksa divider

Naravno, nije ni Hajduk bio puno bolji, no prvi su pogodili. 

"Ne znam tko je imao manje prilika. Derbiji znaju biti čvrste utakmice, iako ja nisam sretan s takvim načinom. Volio bih da smo bili puno hrabriji. Tako smo koncipirali momčad. Imali smo dosta brzu momčad i trebali smo to bolje iskoristiti", još je jednom iznio razočaranje.

"Gledali smo utakmicu dva majstora"

Pogodak su postigli nakon trostruke zamjene kojom je postavljena ipak nešto ofenzivnija igra.

"Htio sam ja reagirati već ranije, pripremio sam to, a dok su dečki došli sa zagrijavanja smo primili gol. Gol kakav nismo smjeli primiti. Imali smo loptu u svom posjedu, dribling u zoni gdje ne smijemo pa prekršaj i naravno da smo kažnjeni. Htjeli smo biti gušći u sredini i opasniji naprijed. Mislim da smo dobrim dijelom uspjeli, ali nedostaje još malo protočnosti i fluidnosti", potvrdio je.

Filip Uremović VIDEO Povremeni Vatreni zabio prvijenac za Hajduk, Osijek odgovorio preko Miereza divider

Izjednačenje je donio još jednom sjajni Ramon Mierez, igrač koji Osijeku puno znači, ali sve je izglednije kako neće još dugo biti tu.

"Ja bih naravno volio da Mierez ostane, ali nemam utjecaja na to. Čestitam mu na 50. golu, ali i na borbenosti. Bio je na svakoj lopti. Danas smo gledali dva majstora, Nikola Kalinić odradio je jednu fantastičnu utakmicu. Malo je duela izgubio, sačuvao je puno lopti i radio dobro u obrani. To su detalji kojima se možemo radovati", ispričao je.

Osijeku sad slijedi gostovanje u Istri, gdje su prošli put odigrali spektalularnu utakmicu koja je završila rezultatom 4:4.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider