Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
spektakl u najavi

Ždrijeb polufinala Kupa: Hajduk izbjegao Dinamo prije finala na Rujevici!

Hajduk brani naslov iz 2022. godine.

Rabuzinovo sunce (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Četiri hrvatska prvoligaša saznala su protiv koga će igrati u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Hajduk je izvukao Slaven Belupo, a Dinamo je za protivnika dobio Šibenik. Susreti se igraju 5. travnja ove godine, a domaćini jedne utakmice su Slaven i Šibenik.

Posebno bi zanimljivo trebalo biti u Koprivnici, gdje su se Splićani tijekom povijesti često znali rezultatski poskliznuti.

Finale se igra na Rujevici 24. svibnja i moguće je da u Rijeci gledamo veliki derbi, što bi bio veliki izazov za organizaciju utakmice.

Polufinale Kupa:

  • Slaven Belupo - Hajduk
  • Šibenik - Dinamo

''Uz nazočnost predsjednika HNS-a Marijana Kustića, prvog dopredsjednika Ante Vučemilovića Šimunovića, izvršnog direktora Tomislava Svetine, voditelja odjela natjecanja Nevena Šprajcera, predsjednika Povjerenstva za natjecanje SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa Davora Ivića, povjerenika natjecanja Josipa Breznog i predstavnika klubova.

Predviđeni termin odigravanja polufinalnih utakmica je 5. travnja, a finale SuperSport Hrvatskog kupa igra se na stadionu HNK Rijeka 24. svibnja. Branitelj naslova je Hajduk, koji je u lanjskom poljudskom finalu svladao Rijeku 3:1'', objavio je HNS.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider