Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnogi velikani se mimoišli

Ždrijeb Lige prvaka: Lionel Messi čeka Cristiana Ronalda u najzvučnijem obračunu nokaut-faze!

Održan je ždrijeb osmine finala nogometne Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sjedištu UEFA-e održan je ždrijeb osmine finala Lige prvaka i saznali smo osam parova na startu nokaut-faze najprestižnijeg klupskog natjecanja.

Izvučeni su sljedeći parovi:

Benfica - Real Madrid
Villarreal - Manchester City
Atletico Madrid - Bayern
Red Bull Salzburg - Liverpool
Inter - Ajax
Sporting Lisabon - Juventus
Chelsea - Lille
PSG - Manchester United

Inače, prilikom ždrijebanja dogodio se gaf s kuglicama, zbog čega je Andrej Aršavin izvukao par koji nije bio moguć. Došlo je do pogreške prilikom svrstavanja pobjednika skupina u veliki bubanj, uslijed čega je Aršavin upario Manchester United s Villarrealom, a to je suprotno pravilima ždrijeba budući da su United i Villarreal bili zajedno u skupini.

gol expired Kakav gaf UEFA-e na ždrijebu Lige prvaka: Krivo zamiješali kuglice i izvukli par koji nije bio moguć divider

Kao što možete primijetiti, dva meča nekako odskaču od svih po pitanju izjednačenosti. Bit će uzbudljivo pratiti novi okršaj Lionela Messija i ostalih PSG-ovih zvijezda protiv Cristiana Ronalda, kao i sraz Atletico Madrida s Bayernom.

U svim ostalim parovima postoje izraziti favoriti jer mnogi europski nogometni giganti su se mimoišli, a slobodno možemo reći da je najmanje sreće u ždrijebu imao aktualni francuski prvak Lillle, koji je kao pobjednik svoje skupine iz 'šešira' drugoplasiranih izvukao branitelja naslova u Ligi prvaka - Chelseaja.

Što se tiče termina odigravanja utakmica, podsjećamo da je osmina finala rastegnuta na mjesec dana. Prve utakmice igraju se 15. i 16. odnosno 22. i 23. veljače, a uzvrati su 8. i 9. te 15. i 16. ožujka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider