Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Brat me uvjerava..."

Zdravko Mamić uoči mogućeg okršaja Dinamo - Zvezda: "Nisam htio te utakmice jer sam uvijek navijao za Zvezdu"

Kuglice u Nyonu namjerile su Dinamo na Zvezdu na putu prema Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ukoliko zagrebački Dinamo u trećem pretkolu Lige prvaka eliminira poljsku Legiju, a istovremeno Crvena zvezda izbaci moldavski Sheriff Tiraspol, u play-offu će snage odmjeriti Modri i beogradski Crveno-beli.

Odlučeno je to ždrijebom u sjedištu UEFA-e u Nyonu.

Vijest o mogućem okršaju Dinama i Zvezde obišla je cijelu regiju, a svoj komentar dao je i Zdravko Mamić.

Čovjek koji je pravomoćno osuđen za izvlačenje novca iz Dinama i utaju poreza, ali u klubu iz Maksimira, premda se nalazi u bijegu od hrvatskog pravosuđa, i dalje vodi glavnu riječ, za beogradski B92 ovako se osvrnuo na ždrijeb play-offa.

"Moj stav se zna još od prošle godine - nisam htio Zvezdu. Nisam htio jer sam uvijek navijao za Zvezdu i sada jedan klub mora ispasti, a to će biti Zvezda", najavio je Mamić.

"Moj brat Zoran me upozorava da je rano govoriti o tome, da je zec u šumi, ali ako dođe do te utakmice, pokazat ćemo da smo bolji. Ne može se reći da je Dinamo favorit jer Zvezda zadnjih godina bilježi impresivne rezultate, nema favorita, ali sam siguran da će Dinamo izboriti Ligu prvaka. Htio sam Brondby, Malmo ili Rangerse, ali ispalo je ovako. Sport je čudo."

gol expired Evo što pišu srpski mediji nakon što je Crvena zvezda izvukla Dinamo u Ligi prvaka divider

Mamić je na koncu izrazio nadu da će sve proći bez incidenata.

"Želim da sve prođe u najboljem redu, da pokažemo da nismo divljaci nego gospoda. Tko god voli Srbiju i Hrvatsku mora učiniti sve da tako nešto bude. Ne znam što će UEFA odlučiti, tu je i pitanje pandemije, ako uopće bude dozvoljeno gostovanje navijača i u kojem broju", zaključio je Mamić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider