Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na slavlju

Zdravko Mamić: "Takvo ste mi vino točili da sam kupio Petra Bočkaja, to je samo početak"

Bjelica preuzeo odgovornost za prodaju Bočkaja, a s druge strane Mamić tvrdi da ga je on doveo u Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, dane provodi u Međugorju, a nedavno je noć proveo u jednom noćnom klubu u Mostaru gdje je partijao do jutra.

Na jednom takvom slavlju Mamić je komentirao i dolazak Petra Bočkaja na Maksimir. Uzeo je mikrofon i izjavio pred okupljenima:

''Takvo ste mi vino točili da sam večeras kupio Bokčaja, ali to je samo početak'', rekao je Mamić i oduševio okupljene na videu koji kruži društvenim mrežama.

gol expired Marca otkrila budućnost Šime Vrsaljka. Konačno da i njemu krene divider

Transfer Bočkaja u Dinamo iz Osijeka iznenadio je mnoge, gotovo cijelu hrvatsku nogometnu javnost. Nitko nije očekivao da će Osijek prodati rivalu svog najboljeg igrača u trenutku kada se bori za naslov prvaka s istim brojem bodova kao Dinamo.

Bjelica preuzeo odgovornost za prodaju Bočkaja

''Dragi navijači NK Osijeka!

Povodom zadnjih događaja želim Vas informirati da je odluka o odlasku Pere Bočkaja bila isključivo moja i da je uprava samo potvrdila moju odluku. Sve odluke koje donosim su za dobrobit kluba i u želji da naš klub bude jači i bolji. Vrijeme će pokazati da li smo uspjeli u tome. Poštujem različitost mišljenja...'', napisao je Bjelica na Facebooku.

VIDEO Kauri pobjednik turnira Četiri kafića, Livaja glavna zvijezda

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider