Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ljubomora je osjećaj"

Zdravko Mamić odgovorio Bjelici na teške optužbe: Tako je govorio "Nenadtrusta" dok je bio u Dinamu

Zdravko Mamić javio se iz Međugorja i odgovorio Bjelici na teške optužbe…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nenad Bjelica opet je uskovitlao prašinu. Trener Osijeka na današnjoj press-konferenciji opleo je po svojem bivšem klubu Dinamu. Optužio je zagrebački klub da ima apsolutni monopol u hrvatskom nogometu.

"To što imamo ovdje u Hrvatskoj, to nigdje ne postoji, takav monopol jednog kluba", rekao je pa nastavio.

"Sad kad se sjetim pitanja Zdravka Mamića, stoput isto pitanje: 'Nenade, treba li ti nešto?'. Ja kažem ne treba mi ništa. 'Pa ljubavi, pa je l' ti treba nešto?' Kažem: 'Ne treba mi, Zdravko, ništa, sve je pod kontrolom, vidiš da je 20 bodova prednosti.' Sad razumijem poruku tog pitanja. Tada mi nije ništa trebalo. Sad vidim što se radi i kako se radi", kazao je Bjelica i nastavio:

gol expired Dinamo odgovorio Bjelici: Objavili scenu iz kultnog jugoslavenskog filma divider

"Reći ćete mi - bio si u tom klubu. U prvoj sezoni nismo imali nijednog igrača na posudbi, a osvojili smo prvenstvo s 25 bodova prednosti ispred drugog i 30 bodova prednosti ispred trećeg. Znači, nijedan posuđeni igrač. U drugoj sezoni po jedan igrač u četiri kluba, samo u Lokomotivi po dva igrača", poručio je Bjelica.

Dinamo je odgovorio Bjelici objavivši na Facebooku scenu iz kultnog jugoslavenskog filma Maratonci trče počasni krug i podsjetio je na trenutno bodovno stanje u HNL-u.

U međuvremenu javio se i Zdravko Mamić, bivši Dinamov izvršni predsjednik koji je pravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu od 6 i pol godina zbog izvlačenja desetaka milijuna kuna iz maksimirskog kluba. Bjegunac od hrvatskog pravosuđa, koji se već nekoliko godina nalazi u Bosni i Hercegovini i odatle na daljinski upravljač upravlja Dinamom, poslao je poruku putem društvenih mreža.

gol expired Bjelica riga vatru po Dinamu i Rijeci: "Sad razumijem poruku Zdravka Mamića" divider

Osuđenik za teško kazneno djelo kojem je volja za moći "malo" izmakla kontroli, javio se iz međugorske biblioteke s istančanom definicijom ljubomore:

"Ljubomora je osjećaj koji je obično posljedica negativnih misli i osjećaja nesigurnosti, straha od tjeskobe, te precjenjivanja vlastitih mogućnosti potaknutih očekivanjem gubitka nečega do čega je nekome stalo, kao što su emocionalna veza, prijateljstvo, novac ili (najčešće) ljubav", citirao je Mamić i dodao video Bjeličina intervjua od prije nekoliko godina, u kojem je trenutačni trener Osijeka hvalio Mamića i Dinamo

Nije teško zaključiti na što je Mamić ciljao. Poruka se može sažeti u parafrazu čuvenog djela velikog njemačkog filozofa Friedricha Nietzschea: Tako je govorio „Nenadtrusta“ dok je bio u Dinamu...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider