Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luksuzni automobili

FOTO Zavirite u Modrićevu garažu: Ima kolekciju Audija i jedan od najbržih automobila na svijetu

Luka Modrić, osim nekoliko Audija, posjeduje i Bentley.

Hrvatski kapetan Luka Modrić već deset godina nosi dres madridskog Reala, zaradio je milijune eura u karijeri, ali nije rastrošan kada su u pitanju skupocjeni automobili.

Budući da Kraljevski klub ima sponzorski ugovor s Audijem, njemački proizvođač automobila jednom godišnje poklanja modele svojih automobila igračima Reala.

Luka je tako prošle sezone odabrao Audi Q8 50 TDI Quattro Triponic, terenac koji može razviti brzinu od 100 km/h u 6,3 sekunde. Prije toga odabirao je Audi Q7S iz 2016., 2017. i 2019. godine, a radi se o automobilima koji imaju 3,0 litarski V6 motor s 333 konjske snage.

gol expired Čudesni Nikola Vlašić zabio dva gola u samo dvije minute divider

Osim Audija, u njegovoj se garaži može pronaći i prava sportska jurilica - Bentley Continetal GT. To je svojedobno bio jedan od najbržih automobila na svijetu, a Modrićev Bentley dugačak je 4,8 metara.

Ima moćan motor s 12 cilindara koji razvija 560 konjskih snaga. Ubrzava od 0 do 100 za 4,8 sekundi i postiže najveću brzinu od 318 km/h. Cijena mu je oko četvrt milijuna eura, ali Španjolci tvrde kako Lukin model košta nešto manje od 198.000 eura jer je star više od deset godina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider