Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Okružen dilerima i ubojicama

Propast legende: Dosad je živio u luksuznoj vili, a sad je manji od makova zrna u 12 kvadrata

Dani Alves završio je iza rešetaka zloglasnog zatvora Brians 1 zbog optužbi za silovanje.

Dani Alves (Foto: Afp)

Najtrofejniji nogometaš svih vremena Dani Alves proveo je svoju prvu noć iza rešetaka. Legendarni brazilski nogometaš završio je u zatvoru zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, a španjolski mediji prenose kako sad umjesto u raskošnoj vili spava u ćeliji od 12-ak kvadrata.

Španjolci dodaju kako su ga španjolske vlasti pritvorile zbog mogućnosti bijega iz zemlje, a trenutačno se nalazi u jednom od najgorih zatvora u Kataloniji. Riječ je o ustanovi u kojoj su fizički napadi svakodnevica, zatvorenici se mlate jedni s drugima, a nisu rijetki ni napadi na čuvare. Španjolski mediji tvrde kako je sinoć bio manji od makova zrna.

Navodno u njemu kaznu služe samo najtvrđi kriminalci, a o kakvoj je instituciji riječ, najbolje svjedoči činjenica da je 2019. godine jedan od zatvorenika probio zid svoje ćelije rukom kako bi proveo noć s drugim zatvorenikom.

Optužen za silovanje

Koliko će Alves morati opstati u takvim uvjetima, još se ne zna, ali sigurno je da mu neće biti lako, osobito jer će ga tretirati kao silovatelja, a takvi se uz pedofile najgore provedu iza rešetaka te ustanove, pišu španjolski mediji.

Alvesa terete za seksualni napad na djevojku na proslavi posljednjeg dana prošle kalendarske godine. Navodno je neprimjereno dodirivao djevojku bez njezina pristanka, a ona je sve dva dana kasnije prijavila policiji. Brazilac i dalje odlučno poriče sve optužbe.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider