Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Redefinirao pojam rašlje

Kako je propala golčina sezone Tonija Fruka: "Komisija je objasnila zašto, ali nitko ne bi ništa rekao da je priznat"

U 32. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu bilo je govora o fantastičnoj golčini Tonija Fruka koja je na kraju poništena.

Na susretu Gorice i Rijeke igrao se derbi Sergeja Jakirovića, ali i lomila sudbina donedavnog fenjeraša Supersport HNL-a. Željko Kopić i društvo uspjeli su slaviti u na koncu tijesnoj utakmici, koja je mogla imati sasvim drugi smjer da je Toniju Fruku priznat kandidat za gol sezone na samom startu susreta. Voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu u novoj epizodi morali su se osvrnuti na golčinu za koju kažu – „nitko ne bi ništa rekao da je priznata“.

"Referiram se na sudačke eksperte. Molio sam boga da priznaju gol jer je redefinirao pojam rašlje. Ovo je savršenih 90 stupnjeva, volej iz snova za početak, ali su pronašli zaleđe. Štigleca je lopta pogodila u nogu, Bralić se u tom trenutku vraća iz zaleđa, on se u tom trenutku pretvara u aktivnog sudionika akcije, iako je pet metara od Fruka. Znam da se po nekim pravilima igre to može poništiti i da je to bitno komisiji, ali da je ovaj gol priznat, nitko ništa ne bi rekao“, smatra Ivan Ljubić.

Više o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider