Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve jasno...

Zašto bi Guardiolin ključni čovjek napustio klub koji je ove sezone pokorio Europu? Razlog je - ona

Gospođa Sara Arfaoui nagovorila je supruga Ilkaya Gundogana da napusti trenutačno najbolji klub u Europi i potpiše za Barcelonu jer ne podnosi Manchester i englesku hranu.

Galerija Sara Arfaoui Gundogan sa suprugom Sara Arfaoui Sara Arfaoui

Njemački nogometni reprezentativac Ilkay Gündogan iz engleskog prvaka Manchester Cityja preći će kao slobodan igrač u prvaka Španjolske Barcelonu.

Mnogi navijači zapitali su se zašto bi Guardiolin ponajbolji igrač s kraja sezone napustio klub koji je pokorio Europu ove godine, ali sad je poznat razlog.

Ilkay Gundogan s trofejem Premier lige Jedan od Cityjevih junaka novi je igrač Barcelone divider

Ime mu je – gospođa Gundogan – konkretno Sara Arfaoui, talijanska TV prezenterica, glumica i model koja ne podnosi Manchester i bila je najglasnija u njegovim pregovorima s Barcelonom.

Kapetan ManCityja Gündogan potpisao je dvogodišnji ugovor sa španjolskim prvakom do lipnja 2025. s opcijom na još godinu dana, piše Mundo Deportivo. City je pokušao zadržati 32-godišnjeg veznjaka te mu je ponudio jednogodišnje produljenje uz dodatnu godinu kao opciju, no ponuda Barcelone bila je primamljivija, navode BBC i Sky Sports.

Ilkay Gundogan VIDEO Građanima još jedan trofej: Gungodan s dvije majstorije srušio ljute gradske rivale divider

No, istina je kako ga je na transfer u Španjolsku nagovorila supruga koja ne podnosi englesko vrijeme i englesku hranu te je pomogla suprugu spakirati kofere i nagovorila ga na katalonsku prijestolnicu.

Gündogan je prošle sezone s Manchester Cityjem osvojio trostruku titulu - Ligu prvaka, naslov prvaka Engleske i kup. Ukupno je u sedam godina sa Cityjem jednom osvojio Ligu prvaka, pet puta bio prvak i dva puta osvojio kup.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider