Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima smisla

Barca završava sa sapunicom koja je doživjela kaos: Dva su razloga velikog preokreta

Barcelona će možda odustati od potjere za PSG-ovim Brazilcem Neymarom i odrediti druge prioritete, tvrdi Mundo Deportivo.

Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Barca je na ljeto pokušala vratiti Neymara iz PSG-a, ali nije došlo do konkretnog dogovora s francuskim klubom. Iako je Brazilac htio napustiti Pariz, klub mu je otežao odlazak i ništa se nije moglo napraviti.

U cijelu priču više puta su bili uključivani i igrači kao što su Ousmane Dembele i Philippe Coutinho, ali PSG nije htio prihvatiti ništa manje od 200 milijuna eura i bio je poprilično ustrajan.

Prema Mundo Deportivu, Barcelona se možda više neće uključivati u tu utrku, a umjesto toga će se okrenuti razvoju senzacionalnog 16-godišnjaka Ansua Fatija, koji je sada dio prve momčadi Ernesta Valverdea.

gol expired Real i Zidane frustrirani zbog Modrića: Poznata težina ozljede hrvatskog kapetana divider

Fati igra na istoj poziciji gdje i Neymar i misli se da bi razvoj mladog igrača bio usporen u slučaju povratka 27-godišnjeg Brazilca. Katalonski klub također vjeruje da bi zimski prijelazni rok trebao biti usmjeren na traženje Suarezove zamjene.

Urugvajac će u siječnju napuniti 33 godine i neće trebati još puno da počne padati. Uostalom, već je počeo pokazivati znakove pada. Drugi, praktičniji razlog zbog kojeg se Barca može odlučiti ne potpisati Neymara jest zbog njegovih ozljeda.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider