Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BIZARNO, ZAR NE

Zaprešićani zabranili gledatelje na utakmici juniora Inkera i Hajduka

Utakmica posljednjeg kola juniorskog prvenstva između Inkera i Hajduka odgrat će se bez gledatelja.

Juniori Hajduka (Foto: Vlado Kos / CROPIX)

Ispred nas je posljednje kolo vrlo zanimljivog juniorskog prvenstva, a dvije najzanimljivije utakmice odigrat će se sutra (subota) od 11 sati.

Dinamo će na svom terenu dočekati Osijek te će u slučaju pobjede osvojiti titulu prvaka. Ukoliko nogometaši Osijeka savladaju plave, Hajduk ima šansu doći do titule pobjedom u Zaprešiću protiv Inkera, momčadi na posljednjem mjestu ljestvice.

Sigurnosni razlozi?

No, ta utakmica na stadionu nekadašnjeg Diva iz predgrađa odigrat će se bez gledatelja. Odluka je to vodstva kluba, a objavili su je na svojoj Facebook stranici i obrazložili sigurnosnim razlozima.

Koji sigurnosni razlozi su u pitanju trenutno nije poznato, ali možemo pretpostaviti kako se domaćini boje najezde navijača Hajduka, koji bi mogli biti gnjevni ukoliko Dinamo dođe do pobjede u svojoj utakmici.

Inače, upravo je Osijek dao Dinamu ovu šansu, ranije ovog tjedna savladavši Hajduk u zaostaloj utakmici. Sad će bijelo-plavi imati priliku to napraviti i drugom kandidatu za titulu, no ovog puta ne na svom terenu, gdje su ove sezone ostali neporaženi. S druge strane, u gostima su izgubili čak devet od 14 dosad odigranih susreta.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider