Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Uvik u srcu"

Zanimljiv projekt Hajduka: Na poseban način će se odužiti najvjernijim navijačima

Splićani s ponosom ističu kako imaju više od 7.000 godišnjih pretplatnika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Godinama je Hajduk daleko najgledaniji hrvatski klub, a impresivni prosjek gledatelja za naše prilike (ove sezone u 13 HNL utakmica on je iznosio 12.883) Splićani mogu u prvom redu zahvaliti svojim godišnjim pretplatnicima kojih je više od sedam tisuća.

Svi oni, kao i svi ostali navijači, zbog koronavirusa već dva i pol mjeseca ne mogu nazočiti dvobojima na Poljudu, a neće moći još neko vrijeme, s obzirom na odluku Stožera civilne zaštite koji je dao suglasnost za nastavak natjecanja, ali bez publike.

Tisuće srca na Istoku Poljuda

Stoga su se u Hajduku odlučili zahvaliti svojim pretplatnicima za ovu sezonu. Klub je osmislio projekt "Uvik u srcu" čiji je cilj okupiti sve korisnike sezonske pretplate na jednom mjestu na način da će njihova imena biti upisana u tisuće srca koje će krasiti Istok poljudskog stadiona, a sve s ciljem kako bi barem figurativno nadomjestili izostanak svojih navijača.

Iz Hajduka poručuju kako će projekt svjetlo dana ugledati ovaj petak, 29. svibnja. Taj dan će svako srce pretplatnika dobiti svoje mjesto "pod suncem" Istoka i čekati nastavak sezone u kojem će dati posebnu vizualnu kulisu stadionu na Poljudu.

Hajduk će u petak 5. lipnja s početkom u 20:00 na Poljudu ugostiti Inter Zaprešić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider