Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poruka cjelokupnoj javnosti

Zajedničko priopćenje Torcide i Našeg Hajduka: "Ne smjenjujemo ni postavljamo uprave Hajduka, niti ćemo ikada!"

Torcida je 2011. osnovala Naš Hajduk koji od tada organizira izbore za Nadzorni odbor Hajduka.

Torcida & Naš Hajduk (Foto: Milan Šabić/Pixsell)

Povodom posljednjih događanja u Hajduku i medijskih napisa o razdoblju kroz koje klub s Poljuda prolazi zajedničkim su se priopćenjem oglasili Torcida i Naš Hajduk.

Objavili su ga na Facebooku, a mi ga prenosimo u cijelosti.

"Obraćamo se svim našim članovima, navijačima Hajduka i cjelokupnoj javnosti, a ponukani lažima, manipulacijama i zlonamjernim objedama koje se ovih dana iznose u javnom prostoru.

Torcida i Naš Hajduk ne smjenjuju niti postavljaju Uprave, niti izabiru predsjednika, ili bilo koju funkciju u Klubu, niti će ikada! Politika nam je već pružila takvu priliku 2011., a poznato je da smo je odbili, jasno rekli NE i zahtijevali demokratske izbore. Nemamo miljenike niti se vezujemo za imena, nego volimo Hajduk i branimo njegove boje! Godinama ističemo i branimo od svih utjecaja neovisnost u radu svih djelatnika Hajduka, a posebno Uprave i Nadzornog odbora. To je osnova članskog Hajduka.

Upravo s tim ciljem Torcida je osnovala Naš Hajduk te se od tada do danas zajedno zalažemo za veliki Hajduk, za iste temeljne vrijednosti, načela i načine djelovanja, a tako ćemo nastaviti i u budućnosti.

Novinarima, medijima i svima ostalima koji ni ovaj put nisu propustili priliku očešati se o Hajduk poručujemo da svoje prste maknu dalje od Hajduka, Torcide i Našeg Hajduka, da konačno pokažu barem malo obraza ako ga imaju, a svoja rekla-kazala “saznanja” i privatne interese da ostave za zidiće i kafiće. Nema te sile ni pera zbog kojeg bi se rastali od zajedničke ideje i identiteta.

HAJDUK ŽIVI VJEČNO!

TORCIDA I NAŠ HAJDUK", poručili su.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider