Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VIŠE PUTA SPOMENUTO GROTLO

Zajec se otvorio grčkim medijima: "PAOK-ov stadion je užasan, rijetko tko tamo ne gubi"

Predsjednik Dinama Velimir Zajec vrlo je popularna i tražena osoba u Grčkoj ovih dana.

Toumba stadion (Foto: Profimedia)

Prva europska utakmica Dinama otkako je Velimir Zajec postao predsjednik je gostovanje na solunskom Toumba stadionu, u uzvratnoj utakmici osmije finala Konferencijske lige.

Kao čovjek koji živi u Grčkoj Zajec je ovih dana vrlo tražena osoba u medijima pa je tako dao par izjava za Sportal.gr.

Najviše se priča o stadionu i atmosferi

"2:0 je jako dobar rezultat za nas i uvjeren sam da ćemo proći dalje. No, rekao sam igračima je PAOK jako dobar. Fantastična momčad koja ima dobre igrače i igra dobar nogomet", rekao je Zajec, okrenuvši se onoga što igrače čeka u onome što je trener Jakirović već nazvao grotlom:

"Moramo biti mirni. Toumba je užasan stadion, jako težak za igrati na njemu. Nije lako tamo proći bez poraza, no mi vjerujemo u sebe. Znamo koliko smo dobri i možemo podnijeti pritisak ove utakmice."

Zajec je otkrio nešto o tome kako Dinamo mora igrati da bi sačuvao naoko veliku, no ipak ne toliko sigurnu prednost, posebno ako PAOK rano postigne prvi pogodak.

"Želimo igrati pametno. Moramo držati posjed lopte. PAOK ima kvalitete koje dobro poznajemo. S druge strane, mi imamo jako dobar prekid i znamo čuvati loptu. Moramo i ovdje uspjeti u tome, a onda je pobjeda bliže. Igramo na stadionu gdje je teško igrati, protiv vrlo jake momčadi", zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider