Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Igrači me slijede"

Zahuktava se hrvatska kolonija na sjeveru Italije: Jurić prezadovoljan poslije druge pobjede u nizu

Torino se u posljednje dvije sezone u posljednji trenutak spašavao ispadanja, u sezoni 2019/20. je zauzeo 16., a u sezoni 2020/21. 17. mjesto na ljestvici, pa je čelnik kluba Urbano Cairo u želji da momčad napravi pozitivan iskorak na klupu doveo Ivana Jurića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni stručnjak Ivan Jurić nakon 1:0 gostujuće pobjede njegova Torina protiv Sassuola do koje je stigao golom Marka Pjace u 83. minuti, pohvalio je igru svoje momčadi naglasivši kako je ona mogla biti i uvjerljivija.

"Zadovoljan sam igrom svoje momčadi, nismo primili pogodak protiv jako dobrog sastava kao što je Sassuolo, a nismo mu niti dali previše prilika. Mi sami smo mogli i ranije postići pogodak jer smo pogađali okvir gola, a i protivnk se spašavao izbacivanjem lopte s gol-linije", opisao je Jurić utakmicu.

Torino se u posljednje dvije sezone u posljednji trenutak spašavao ispadanja, u sezoni 2019/20. je zauzeo 16., a u sezoni 2020/21. 17. mjesto na ljestvici, pa je čelnik kluba Urbano Cairo u želji da momčad napravi pozitivan iskorak na klupu doveo Jurića koji je u posljednje dvije sezone s Veronom završavao na devetom, odnosno 10. mjestu u Serie A.

gol expired Hrvati u glavnim ulogama: Pjaca ušao umjesto Brekala i donio pobjedu Jurićevom Torinu! divider

Nakon dva uvodna nesretna poraza od Atalante i Fiorentine, vjera u Jurića se počela isplaćivati pobjedama protiv Salernitane (4:0) i Sassuola (1:0).

"Igrači me slijede, dobro rade na treninzima i u momčadi je dobra atmosfera. Kada dobro radite, tada i oni koji posljednjih godina nisu igrali dobro mogu napredovati", dodao je Jurić.

Strijelac jedinog gola Pjaca u igru je ušao samo šest minuta ranije i to umjesto još jednog hrvatskog igrača Josipa Brekala koji je u svom debiju za Granatu umalo bio strijelac, njegov udarac s ruba kaznenog prostora u 28. minuti zaustavila je vratnica.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider