Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludnica u Domu sportova

Zagreb je gorio: Uzavrela atmosfera na petosatnom koncertu Dinamovo proljeće

Navijači Dinama proslavili su sjajne rezultate kluba koncertnim spektaklom.

Galerija Koncert Dinamovo proljeće (Foto: Dinamo to smo mi) Koncert Dinamovo proljeće (Foto: Dinamo to smo mi) Koncert Dinamovo proljeće (Foto: Dinamo to smo mi) +2 Koncert Dinamovo proljeće (Foto: Dinamo to smo mi)

Nakon sjajne igre i izbacivanja Viktorije Plzen u šesnaestini finala Eurospke lige, oko četiri tisuće navijača Dinama posjetilo je koncert Dinamovo proljeće u dvorani II Doma sportova.

Na petosatnom koncertu, koji je protekao bez i najmanjeg incidenta, nastupili su kultni zagrebački glazbenici - Šank?!, Tram 11, Kawasaki 3p i Jura Stublić.

Kao gost iznenađenja pojavio se i zagrebački reper Nered, a cijela dvorana grmjela je prilikom intoniranja Dinamovih himni, kako službene ''Nebo se plavi“, tako i neslužbene ''Dinamo ja volim“ i ostalih navijačkih pjesama koje možemo slušati na domaćim, ali i gostujućim utakmicama zagrebačkih Plavih.

Organizator projekta, udruga Dinamo to smo mi, napomenula je kako je trajanje izložbe Dinamovo proljeće u Galeriji Kranjčar na Kaptolu zbog velikog interesa produženo do petka 1. ožujka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider