Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
akcija navijača, ali i policije

Policija privela pripadnike Tornada: Bili su naoružani palicama i spremni za sukob s Torcidom

Policija je uz upotrebo prisile privela skupinu zadarskih navijača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zadarska policija privela je u subotu oko podneva, uz uporabu prisile, devetoricu mlađih muškaraca i svi su trenutačno u prostorijama policije na kriminalističkoj obradi, potvrdila je Hini glasnogovornica Policijske uprave zadarske Ivana Grbin.

Riječ je o pripadnicima navijačke skupine Tornado koje je policija zatekla u Murvici nakon što su na jednome zidu prebojali grafit posvećen Hajduku koji su prošlog tjedna napravili pripadnici Torcide, pišu pojedini zadarski mediji.

gol expired Pljušte reakcije na nevjerojatan rasplet i sretnog Bilića: Englezi se sprdaju, čeka nas ludnica divider

Policija je navodno imala dojavu o akciji Tornada još u petak poslijepodne, obišla je mjesto na kojemu je postavljen grafit, ali nikoga tamo nije zatekla.

U subotu oko podneva, nakon dojave da su pripadnici Tornada prebojali grafit posvećen Hajduku, zadarska policija presrela je mladiće na putu prema Zadru, izvukla ih iz automobila, polegla na cestu i u lisicama ih privela.

Devet pripadnika Tornada je privedeno, a deseti je u bijegu.

gol expired Velika sreća za Slavena Bilića: Ipak mu se smiješi izravan plasman u Premierligu divider

Mediji prenose neslužbenu informaciju da se sukob između Tornada i Torcide očekivao tjednima zbog grafita i murala u Murvici koji slave splitski nogometni klub i njihovu navijačku skupinu.

Nakon takve reakcije zadarskog Tornada, policija je dobila informaciju da se u neobični sukob namjeravaju uključiti i pripadnici Torcide iz Splita.

Privedeni navijači imali su palice, s palicama su bili u Murvici i bili su maskirani i navodno su bili spremni na fizički obračun s pripadnicima Torcide pa su iz policije bili pripravni kako bi spriječili bilo kakvu mogućnost izravnog sukoba.

gol expired Harrell napustio Orlando zbog hitnog slučaja, Zubac se još nije pojavio divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider