Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte video

Zvijezda Premier lige u lisicama: Policajci ga u dva ujutro izveli iz noćnog kluba, noć proveo u pritvoru

Povezuju ga s mogućim transferom u Liverpool u siječnju, a jedan je od najzaslužnijih za sjajnu formu Brightona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zvijezda Premier lige Yves Bissouma izveden je u lisicama iz noćnog kluba u srijedu rano ujutro. Veznjak Brightona tulumario je s prijateljem u sitne sate kad je u klub stigla policija. Policija ga je bacila u lisice i oko dva ujutro izvela iz kluba, a noć je proveo u pritvoru.

Veznjak Brightona igra sjajno ove sezone i povezuje ga se s gigantima Manchester Unitedom, Liverpoolom i Arsenalom u siječnju, a svoju dobru formu valjda je želio proslaviti s prijateljem, za kojeg kažu da je u 40-ima, ali nisu dočekali kraj popularne "studentske večeri“, nego su prije fajrunta privedeni na policiju.

“Studentske večeri su nam najpopularniji dan u klubu, tu noć smo također bili krcati, a kad je Bissouma ušao u klub, ljudi nisu mogli vjerovati. Definitivno je privukao poglede“, ispričao je djelatnik kluba.

“Može se reći kako su bili šokirani kad su ga ugledali, ali definitivno puno manje šokirani nego kad su ga ugledali kako u lisicama i pratnji policije napušta klub.“

Bissouma je nosio majicu s kapuljačom, međutim posjetitelji kluba su ga svejedno primijetili i izvadili mobitele, a na snimci se jasno vidi kako ga odvode dvojica policajaca.

Policija je kasnije potvrdila kako su u kasne sate priveli dvojicu muškaraca, od 20 i 40 godina, u klubu The Arch u sitne sate, ali još se ne zna što je prouzročilo cijelu situaciju.

Klub nije želio dati nikakvo službeno očitovanje, a glasnogovornik Brightona rekao je kako je cijela situacija još u okviru istrage i ne smiju davati nikakve komentare.

Bissouma je ove sezone jedan od najboljih igrača Brightona i jedan od najzaslužnijih za njihovo sjajno šesto mjesto na ljestvici Premier lige.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider