Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
realnost

Xavi otkrio bolnu istinu koja se nikako ne sviđa navijačima Barcelone

Europska liga je Barcina realnost, a možda im stigne i Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Barcelone Xavi Hernandez izjavio je da se moraju suočiti sa realnošću, a to znači da su sada momčad ranga Europske lige.

Bayern je u srijedu na domaćem terenu pobijedio Barcelonu sa 3-0 okončavši natjecanje u skupini E sa svih šest pobjeda, dok Barcelona po prvi put nakon studenog 2000. nije uspjela plasirati se u nokaut fazu Lige prvaka.

gol expired Obrvan preporodio PPD Zagreb u Ligi prvaka: "Digli smo se iz pepela u zadnjih par tjedana" divider

"Pokušali smo s visokim presingom, ali naša realnost je da je Bayern bio superiorniji od nas. Naša realnost je da smo momčad za Europsku ligu", kazao je Xavi za španjolske medije.

On je istaknuo da s ovim porazom počinje novo razdoblje: "Danas je početak novog poglavlja za nas. Moramo od nas samih tražiti više i ovo moramo iskoristiti kao točku preokreta i promijeniti mnoge stvari".

gol expired Bogdanović i Zubac odigrali odlične utakmice u pojedama svojih momčadi divider

Istaknuo je da se Barca mora vratiti gdje joj je mjesto.

"Naša realnost me živcira, bijesan sam jer Barca ovo ne zaslužuje. No, puno je okolnosti zbog kojih smo sada takvi. Sa realnošću se moramo nositi dostojanstveno i moramo raditi na tome da Barcelonu vratimo tamo gdje zaslužuje biti, a to nije Europska liga", zaključio je Xavi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider