Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće, pa neće

Niko Kovač dva puta vodio, ali nije uspio slaviti: Utakmica će ostati zapisana u povijest Bundeslige

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač ne zna za pobjedu na klupi Wolfsburga u osam uzastopnih utakmica.

Niko Kovač (Foto: Afp)

U prvom nedjeljnom susretu 23. kola njemačke Bundeslige nije bilo pobjednika, 2:2 su u Frankfurtu odigrali Eintracht i Wolfsburg, sastav kojeg vodi hrvatski strateg Niko Kovač.

Dva puta je Wolfsburg vodio, ali nije uspio pobijediti. Bila je ovo osma ligaška utakmica u nizu Wolfsburga bez pobjede. U tom je razdoblju Kovačeva momčad ostvarila šest remija i dva poraza.

Lacroix je u drugoj minuti doveo Wolfsburg u vodstvo, ali je već u 14. Max pogodio za 1-1. Gosti su ponovno poveli u 36. minuti kada je Behrans pogodio domaću mrežu te je Wolfsburg vodio sve do 92. minute. Tada je Marmoush postao domaći junak i postavio konačnih 2:2.

Utakmica za povijest Bundeslige

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer za Wolfsburg je igrao do 73. minute, dok je cijelu utakmicu na domaćoj klupi za pričuve proveo Hrvoje Smolčić. Eintracht je ostao šesti, dok je Wolfsburg minimalno napredovao te je trenutačno na 12. mjestu ljestvice.

Inače ovo je bila prva utakmica u njemačkoj Bundesligi na kojoj je glavni sudac nosio kameru koja je dokumentirala sve događaje na susretu iz njegove perspektive, što znači da su se sudac Daniel Schlager te Wolfsburg i Eintrach upisali u povijest, piše njemački Kicker.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider