Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Problem je odšteta

Još bi jedan Hrvat (uz Oršića) mogao u Premierligu: Nikoli Vlašiću stiže suigrač iz reprezentacije?

Još bi jedan Hrvat (uz Oršića) mogao u Premierligu: Nikoli Vlašiću stiže suigrač iz reprezentacije?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije Mislav Oršić jedini hrvatski nogometaš koji bi u završnici prijelaznog roka mogao osvanuti u Premierligi. Za Oršića je zainteresiran Burnley koji je Dinamu poslao ponudu i pregovori oko tog transfera su u tijeku, a u danima koji slijede mogao bi se realizirati još jedan.

West Ham bi u svoje redove htio dovesti Duju Ćaletu-Cara, ali problem im (zasad) predstavlja odšteta koju traži njegov klub Marseille, piše talkSPORT.

Radi se o iznosu od 20 milijuna funti što je u eurima oko 24 milijuna, a toliko Čekićari ne žele izdvojiti, bez obzira što je ovaj prijelazni rok za njih prilično frustrirajući. U londonskom klubu su još početkom siječnja jasno dali do znanja kako žele angažirati napadača i stopera, ali zasad im ništa ne uspijeva. S Manchester Unitedom se nisu dogovorili glede posudbe Jessea Lingarda, a propao im je i pokušaj da iz Fenerbahčea kupe mađarskog reprezentativnog braniča Attilu Szalaija.

Stoga su se u završnici prijelaznog roka okrenuli drugim rješenjima, a jedno od njih je i hrvatski reprezentativac.

On je izvrstan igrač i u ovom trenutku mu se pruža velika prilika da ide u West Ham. To bi morao biti trajni transfer, ali Marseille traži čak 20 milijuna funti, navode Englezi.

Ukoliko se ovaj transfer realizira, Ćaleta-Car bi se priključio Nikoli Vlašiću koji je pred kraj ljetnog prijelaznog roka stigao u West Ham iz CSKA Moskve za 30 milijuna eura.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider