Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BORBA ZA LIGU PRVAKA

Efikasni stoperi vratili Arsenal na četvrto mjesto, Nikola Vlašić ponovno ostao na klupi West Hama

Nogometaši Arsenala slavili su u gostima kod West Hama rezultatom 1:2.

Gabriel Magalhaes (Foto: Afp)

Nogometaši Arsenala vratili su se na četvrto mjesto ljestvice engleskog prvenstva, posljednje koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, zahvaljujući 2:1 (1:1) gostujućoj pobjedi protiv West Ham Uniteda, u posljednjem susretu nedjeljnog programa 35. kola.

Arsenal je do pobjede stigao zahvaljujući dvama pogocima iz prekida koje su postigli stoperi Rob Holding (38) i Gabriel Magalhaes (54), dok je jedini strijelac za West Ham bio Jarod Bowen (45).

Arsenal je s ova tri boda ponovno preskočio svog velikog rivala Tottenham Hotspur, koji je ranije u nedjelju na svom terenu sa 3:1 (1:0) svladao Leicester City.

Ove dvije momčadi na stadionu Tottenhama sastaju se u međusobnom zaostalom susretu nakon idućeg, 36. kola. Iduće kolo Arsenal dočekuje Leeds, dok će Tottenham gostovati kod Liverpoola.

Četrvrti Arsenal sada ima 63 boda, dva više od petog Tottenhama.

West Ham, kod kojega je Nikola Vlašić ostao na klupi, ostao je sedmi s 52 boda, ali ostaju u borbi s Manchester Unitedom za šesto mjesto, koje bi trebalo voditi u Europsku ligu, natjecanje u kojem se West Ham trenutno nalazi u polufinalu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider