Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uh, dobro je potegao

Bivša zvijezda Reala i Intera u pijanom stanju napravila incident o kojem bruji čitava Europa

Slavni nizozemski nogometaš Wesley Sneijder uhićen je u subotu u Utrechtu...

Wesley Sneijder (Screen shot Youtube)

Wesley Sneijder uhićen je u subotu navečer u Utrechtu nakon što se u očito pijanom stanju popeo na automobil nepoznatog vlasnika.

Bivša zvijezda Ajaxa, Reala i Intera u veselom stanju popela se na haubu i krov automobila. Sneijder je zaplesao na haubi i potom malo ubio oko na krovu automobila.

Nakon kratkog uvjeravanja sišao je s automobila uz pomoć nepoznatih osoba, muškarca i žene koja ga je poljubila dok je silazio.

Poslije je uhićen te je morao platiti vlasniku automobila odštetu od šest tisuća eura za počinjenu štetu

Incident je snimljen putem kamera na obližnjim poslovnim prostorima, a videozapis u kratkom vremenu postao je hit na društvenim mrežama, posebice u njegovoj rodnoj Nizozemskoj.

Sneijder trenutačno nastupa za katarski klub Al Gharafa, u koji je prešao iz Nice početkom prošle godine. Nizozemac je u karijeri osvajao nizozemsko prvenstvo s Ajaxom, španjolsko s Realom i talijansko s Interom, s kojim je osvojio i Ligu prvaka 2010. te iste godine i Svjetsko klupsko prvenstvo.

U dresu Nizozemske upisao je 134 nastupa i postigao 31 gol. S Oranjem je bio viceprvak svijeta 2010. te brončani četiri godine poslije u Brazilu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider