Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
izazvao salve smijeha

Je li ovo najčudnija maskota na svijetu? Čovjek-bojler šokirao navijače i postao hit

Početna zbunjenost ubrzo se pretvorila u salve smijeha.

WBA-ov čovjek-bojler (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

West Bromwich Albion prošle je sezone ispao iz Premierlige u Championship. Premierliga je možda glamurozni globalni spektakl, ali na svijetu je teško naći zabavniju ligu od ludog i nepredvidljivog Championshipa.

U takav se imidž drugog ranga engleskog nogometa savršeno uklopila i nova maskota WBA-a. Navijači su ostali poprilično šokirani kada se na stadionu Hawthorns pojavio – hodajući bojler!

Prilično neobičan izbor maskote objašnjava činjenica da je novi sponzor kluba tvrtka Ideal Boilers. 

Pretjerano miješanje sponzora u identitet kluba često je znalo nailaziti na otpor navijača, ali čini se da to ovdje nije slučaj. 

Prvo pojavljivanje čovjeka-bojlera izazvalo je zbunjenost, ima i onih koji smatraju da se radi o najgoroj maskoti u povijesti, ali uglavnom je naišao na pozitivne reakcije. Ubrzo je postao hit na društvenim mrežama i tema brojnih pošalica, a mnogi priznaju da su se dobro nasmijali kada su na terenu vidjeli neobičnu maskotu.

Treba napomenuti i da stara maskota ptica Baggie nije zbog bojlera ostala bez posla. I dalje se nalazi na utakmicama, iako vjerojatno na nju nitko ne obraća pažnju pored hodajućeg bojlera.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider