Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što je učinio…

Rooney se udebljao i zapustio, iščuđavanja ne prestaju: Mlađi je od Modrića, a evo kako sada izgleda

Wayne Rooney je rođen u listopadu 1985. godine. Danas izgleda kao da mu je barem 10 godina više.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Wayne Rooney igračku karijeru završio je prije godinu dana u Derby Countyju. U tom je klubu bio igrač-trener prije nego li je kopačke objesio u klin i primio se trenerskog posla.

U ovoj sezoni bio je nadomak pravog malog čuda, nije mu puno nedostajalo da uspije izboriti ostanak u Championshipu unatoč čak 21 bodu oduzetom od strane Engleskog nogometnog saveza zbog financijskih nepravilnosti.

Derby je ispao, a Rooney ostao njihov trener i ostao tip kojeg engleski mediji prate u stopu.

Pojavile su se tako fotografije na kojima se vidi da je ikona Manchester Uniteda nabacila nekoliko kilograma koji, u kombinaciji s bradom, odaju dojam kao da je puno stariji od trenutnih 36 godina koliko Rooney broji u životnom kalendaru.

Rođen je 24. listopada 1985., dakle mjesec i pol je mlađi od kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića koji je i dalje u top formi i iz tjedna u tjedan se potvrđuje na najvišoj nogometnoj razini.

Nedugo nakon što su se u engleskim medijima počele pojavljivati fotografije zapuštenog Rooneyja, počele su i šale na društvenim mrežama na njegov račun, kao i usporedbe s brojnim nogometašima koji i dalje igraju (Cristiano Ronaldo, Fernandinho), a njegovo su godište.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider