Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAD SE NAJMANJE OČEKIVALO

Watford i Slaven Bilić doživjeli težak domaći poraz

Nakon četiri susreta bez poraza i bez primljenog pogotka, Slaven Bilić i Watford poraženi su kod kuće od Millwalla.

Slaven Bilić (Foto: Afp)

Neće po najboljem Slaven Bilić pamtiti Boxing Day 2022. godine, budući da je kao menadžer Watforda doživio težak i svakako neočekivan poraz u novom susretu engleskog Championshipa.

Nakon što su u posljednja četiri susreta, dva prije, a dva nakon pauze za Svjetsko prvenstvo, upisali dvije pobjede i dva neodlučena susreta i to bez primljenog pogotka, čime su skočili na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice, žuti su poraženi na domaćem terenu, u susretu protiv Millwalla.

Watford danas bez ikakve šanse 

Ne samo da su poraženi, nego su potpuno nadigrani od momčadi koja je do ovog susreta osvojila pet bodova manje od njih. Millwall je u vodstvo došao već u 22. minuti, pogotkom Voglsammera, a onda je domaća momčad u 38. minuti pala u još veće probleme, kad je isključen Hassane Kamara.

Watford je morao po povratak u susret s čovjekom manje, što je stvorilo više prostora za Millwall te je momčad iz Londona time stvarala više prigoda nego Bilićeva momčad. Jednu od njih napokon su iskoristili u 83. minuti, kad je za 0:2 pogodio Zian Flemming. Tim rezultatom je susret i završio.

Iako se Watford nalazi iznad šestog mjesta, koje na kraju sezone donosi mjesto u dodatnim kvalifikacijama, oni još uvijek nisu odustali od ambicija da uhvate drugo mjesto, koje nosi izravan plasman u Premier ligu. Ipak, nakon ovog poraza to bi im se moglo udaljiti na deset bodova, ako favorizirani Sheffield United kod kuće savlada Coventry City.

Otkad ih je preuzeo hrvatski trener, Watford je upisao sedam pobjeda, dva neodlučena susreta i pet poraza.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider