Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OTKRIVAJU ARGENTINCI

Najpoznatija menadžerica svijeta teško je bolesna!?

Informacije iz Argentine govore kako je Wanda Nara oboljela od leukemije.

Wanda Nara (Foto: Profimedia)

Poznati argentinski novinar Jorge Lanata došao je do informacije koju je iznio u svojoj radijskoj emisiji, kako Wanda Nara, 36-godišnja supruga Maura Icardija i nogometne menadžerica, boluje od Leukemije.

Hospitalizirana u srijedu

Prema tim informacijama, za koje je naveo kako dolaze iz bliskih izvora, Wanda je u srijedu osjetila jake bolove u području trbuha, nakon čega je otpremljena u bolnicu u Buenos Airesu, gdje je dobila tešku dijagnozu.

Dodaje kako je Wanda trenutno hospitalizirana u glavnom gradu Argentine, ali da je njen suprug želi što prije dovesti u Italiju na liječenje. Mauro je prošlu sezonu proveo na posudbi u turskom Galatasarayu, gdje je zadovoljio te bi ove sezone trebao potpisati ugovor s njima.

Njih brak prošao je kroz puno turbulencija te su već par puta bili na rubu razvoda, no uvijek bi ljubav prevladava. Wanda i Icardi su svoju vezu započeli dok je ona bila supruga njegovog tadašnjeg suigrača Maxija Lopeza, s kojim ga je prevarila.

U braku su od 2014. godine te imaju dvije kćeri, dok Wanda od ranije ima još troje djece.

Informacije argentinskog novinara još nisu potvrđene, no ovu vijest prenijeli su neki od najvećih sportskih medija, poput španjolske Marce.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider