Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi transfer

Vuković se vratio u Hajduk i uzeo Fossatijev broj. Je li to potvrda da se Talijan ne vraća?

Hajduk još nije potvrdio što će biti s Talijanom Fossatijem koji je na Poljudu na posudbi iz Monze.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Josip Vuković je novi igrač Hajduka. Iskusni 29-godišnji veznjak došao je na Poljud nakon raskida ugovora s Osijekom.

Vuković je dijete Hajduka, s Bijelima će biti do ljeta 2024. godine.

Uzeo Fossatijev broj

Hajduk još nije potvrdio što će biti s Talijanom Fossatijem koji je oduševio navijače prošle sezone i pokazao klasu, ali Vuković je uzeo broj 4 kojeg je Fossati nosio na dresu Hajduka. Nije poznato hoće li se Talijan vratiti na Poljud, posudba mu službeno istječe 30. lipnja, a on već neko vrijeme nije u Splitu.

gol expired Pljušte reakcije na Modrića: "Nadam se da će igrati do 70. godine" divider

''Volio bih se zahvaliti svima na dobrodošlici. Osjećaj je savršen, kada sam prolazio pokraj terena prisjetio sam se svih lijepih trenutaka iz prošlosti, svih trenera i doživljaja. Radujem se svakom novom danu. Totalno sam drugačiji igrač od momenta kada sam bio ovdje. Smatram da mogu pomoći Klubu I da ću to pokazati u utakmicama koje dolaze brzo. Idemo se dobro pripremiti da sezonu dočekamo spremni'', rekao je Vuković nakon dolaska.

gol expired VIDEO Ovom Škotu se smije internet: Razljutio ga gol Vatrenih, a njegova reakcija je hit divider

''Josip je igrač koji se uklapa u stil i model igre naše momčadi, posjeduje vrlo dobre tehničke i taktičke karakteristike. Radi se o jako karakternom igraču s izraženim natjecateljskim duhom te smo uvjereni da će svojim iskustvom pomoći u razvoju naših mladih igrača. Vrlo je važna činjenica da je ponikao u našoj Akademiji te jako dobro razumije okruženje u koje dolazi te ima posebno izražene emocije prema Klubu. Na koncu, Josipa smo doveli na poziciju na kojoj smo trenutno deficitarni i siguran sam da će se jako dobro uklopiti u momčad'', istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider