Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Korak po korak

Može li Vukovar 1991 ekspresno u Supersport HNL? "Imaju dobre investitore, ali mislim da im to još nije cilj"

Može li Vukovar ekspresno u prvu ligu, zanimalo je gledatelje podcasta Utakmicu po utakmicu.

Supersport HNL dobio je novog stanovnika sljedeće sezone, bit će to nogometaši Rudeša, ali njihovo mjesto u drugom rangu natjecanja popunio je Vukovar.

Gledatelje podcasta Utakmicu po utakmicu zanimalo je može li Vukovar dogodine ekspresno u Supersport HNL, a željeli su znati i Mateovo mišljenje o utakmici Zrinjskog i Jurjevca iz Sesveta.

"Na drugo pitanje ne mogu odgovoriti jer komentiram utakmicu. Favorita nema. Sesvete imaju puno bolju gol razliku i bolje igraju. Zrinjskom je dosta bod, ali treba doći u Čepin i pobijediti. Trener Sesvećana je Mario Rac i imaju puno provjerenih igrača“, započeo je Mateo.

"A stadion Vukovara? Imaju problem infrastrukture u županiji. Pod tu županiju spadaju Vinkovci, a njihov stadion je u vlasništvu grada. Grad bi im onda morao dati dozvolu, ali oni ni ne žele igrati tamo. Koliko bi to bilo dobro za Vukovar. Mislim da za njih ne bi bilo dobro ići igrati prvu ligu na stadionu u Vinkovcima kraj žive Cibalije. Oni imaju dobre investitore koji su najavili gradnju stadiona. Mislim da su dovoljno odlučni da to pokrenu sljedećih godina. Stvaraju dobre temelje, ali mislim da sad još nije trenutak za prvu ligu“, rekao je Mateo Pukšar.

Sve o ovom detalju, ali i ostalima iz opsežne analize protekle sezone Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider