Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''rado ću doći među prijatelje''

Vučić svog ''obožavatelja'' pozvao u Srbiju: Mamić otkrio pozadinu srdačnog susreta

I dalje se priča o susretu bivšeg čelnika Dinama Zdravka Mamića i srpkog predsjednika Aleksandra Vučića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa koji ima tri optužnice i jednu nepravomoćnu zatvorsku presudu Zdravko Mamić napokon je ispunio želju i upoznao srpskog predsjednika Aleksandra Vučića. Poznato je da Mamić jako cijeni Vučića, što je početkom godine otkrio srpskom tabloidu Alo.

Za isti je list srbijanski mediji Mamić otkrio pozadinu srdačnog susreta na otvaranju 22. Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru.

''S prijateljima sam krenuo na Mostarski sajam ne znajući da je gospodin Vučić tu. U jednom trenutku na vratima sam uočio veliku gužvu i ugledao vašeg predsjednika. Rekao sam malo glasnije prijateljima: 'Čekajte, želim pozdraviti svog velikog rivala - navijača Crvene zvezde''', prepričao je bivši čelnik Dinama tabloidu Alo.

''Vučić me čuo, pogledao me, nasmijao se i, naravno, članovi njegove delegacije su se zaustavili. Rukovali smo se i najljubaznije me pitao: 'Kako si?, 'Kako se osjećaš?', 'Kada ćeš u Srbiju?'. Dodao je da sam u Srbiji uvijek dobrodošao'', pohvalio se Mamić, koji se nalazi u BiH, s kojom Hrvatska nema ugovor o izručenju.

Kaže kako je prihvatio poziv u Srbiju.

''Zahvalio sam mu najljubaznije, rekao sam mu da ću rado doći u Srbiju, među prijatelje, čim mi to okolnosti budu dopuštale. Čestitao mi je na svim nogometnim ostvarenjima. Na kraju mi je poželio svako dobro u životu'', rekao je Zdravko Mamić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider