Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osječani prate Teklića

Vruća uvertira u HNL derbi: Hajduk želi ponajboljeg igrača Osijeka?

Nogometaš Osijeka Laszlo Kleinhesler je, navodno, na meti Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove subote igra se derbi 16. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Osijeka na Poljudu, a uoči utakmice procurila je informacija da splitski klub želi Osječanima preoteti ponajboljeg igrača Laszla Kleinheslera.

Budući da Mađaru na kraju ove sezone istječe ugovor s Osijekom, a novi još uvijek nije potpisao, stvorila se bojazan da bi klub mogao napustiti posve besplatno.

"Ne mogu komentirati te glasine i špekulacije oko Kleinheislera i Hajduka. Mi smo s njim već određeno vrijeme u razgovorima koji se razvijaju dobro. Postoji obostrana želja za nastavkom suradnje, pa očekujem kako će ona možda već do kraja tjedna biti i službeno potvrđena, kazao je sportski direktor Ivica Kulešević u razgovoru za Glas Slavonije pa dodao:

Navijači mogu odahnuti

"Razgovori su pri samo kraju, ostala je samo finalizacija. Iskreno, jako bi me iznenadilo da se ta priča završi na neki drugi način“.

Mađarski nogometaš je, po svemu sudeći, na korak od potpisa novog ugovora, a sve bi, navodno, trebalo biti gotovo kroz dan ili dva.

Čelnici osječkog prvoligaša pregovaraju i s trenerom Reneom Pomsom, koji je klupu preuzeo odlaskom Nenad Bjelice, i u potpunosti opravdao očekivanja. Razbudio je momčad, doveo je na treće mjesto ljestvice i uvelike podigao kvalitetu igre.

Osječani prate Teklića

Osječani razmišljaju o pojačanjima, a u prvi je plan iskočio Tonio Teklić, sjajni veznjak Varaždina:

"U odličnoj je formi, jedan od igrača koje pratimo, ali prije nego krenemo u bilo kakve ulazne transfere, moramo stvoriti prostor za dovođenje novih igrača. Želimo napraviti jedan ili dva jača izlatna transfera, priznaje Kulešević pa otkriva:

"Ponuda ima, Beljo i Ivušić su najzanimljiviji. Puno je upita za Barišića, a ima nekog zanimanja i za Miereza", zaključio je.

Tablica HNL

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider