Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bitno da igra

Hrvatski reprezentativac zatražio odlazak iz kluba kako bi prešao u hit momčad Europe?

Prema izvještajima iz Italije, Šime Vrsaljko zatražio je da napusti Atletico Madrid kako bi se u siječnju pridružio hit momčadi Europe.

Šime Vrsaljko (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Čini se kako je Napoli ozbiljno zagrizao za desnog beka Atletico Madrida i hrvatske nogometne reprezentacije, Šimu Vrsaljka. Prema izvještajima iz Italije, postoji izgledna opcija da u siječnju napusti Madrid.

Talijanski sastav ostao je bez lijevog beka Faouzija Ghoulama, kojemu su stradali križni ligamenti, a Vrsaljko se nameće kao idealna zamjena.

Hrvatski reprezentativac može pokriti obje bočne pozicije i već ima iskustvo igranja u Serie A za Sassuolo, tako da bi se dobro uklopio u momčad Maurizija Sarrija. ''CalcioNapoli24'' tvrdi da je razgovarao s izvorom bliskim Atleticu, koji im je rekao kako je Vrsaljko zatražio odlazak iz kluba.

Međutim, španjolski klub ga nema namjeru pustiti osim ako ne pronađe zamjenu. Ako taj uvjet bude zadovoljen, mogao bi otići za oko 20 milijuna eura.

Inače, Vrsaljko se nakon tjedan dana vratio treninzima Atletico Madrida te bi u srijedu mogao zaigrati za crveno-bijele prvi put nakon 34 dana. Vrsaljko je ove sezone odigrao svega 363 minute nastupivši u pet susreta. Trener Diego Simeone davao je prednost 32-godišnjem Juanfranu Torresu koji je, međutim, sada ozlijeđen.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider