Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već traži kuću

Vrsaljko "tjera" suigrača koji je u polufinalu Svjetskog prvenstva zapaprio Vatrenima

Trippier želi prijeći u klub koji bi mu jamčio veliku minutažu kako bi zadržao status engleskog reprezentativca, a to će mu biti teško ako ostane u Atleticu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz Atletico Madrida stižu dobre vijesti za hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka: španjolski klub spreman je prodati Engleza Kierana Trippiera (29), koji mu je konkurent na poziciji desnog braniča.

Atletico Madrid traži 23 milijuna eura za Trippiera, koliko su i platili prošlog ljeta Tottenhamu.

Za Trippiera je zainteresirano nekoliko engleskih klubova a posebice Burnley, u kojem je proveo četiri sezone, objavili su britanski mediji navodeći kako je engleski reprezentativac već počeo tražiti kuću u Burnleyju.

Njegovim pogotkom Engleska je bila u finalu SP-a oko sat vremena

Trippier želi prijeći u klub koji bi mu jamčio veliku minutažu kako bi zadržao status engleskog reprezentativca, a to će mu biti teško ako ostane u Atleticu. Naime, Šime Vrsaljko se krajem siječnja vratio na teren nakon ozljede koljena i igra u odličnoj formi, te je bio jedan od ključnih igrača Atletica, koji je u osmini finala Lige prvaka eliminirao branitelja naslova Liverpool.

Za reprezentaciju Engleske Trippier je upisao 19 nastupa i pritom upisao jedan pogodak, onaj kojeg se svi sjećamo. U polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji već samom početku okršaja Hrvatska - Engleska Trippier je iz slobodnog udarca neobranjivo pogodio i doveo Gordi Albion u vodstvo. Njegovim pogotkom Englezi su punih sat vremena imali prednost protiv naše reprezentacije, sve dok Ivan Perišić nije izjednačio. Ono što se poslije dogodilo je povijest...

Najbolji trenuci borbe u kojoj je Gaethje prebio Fergusona

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider