Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer potvrđen

Vrsaljko dočekan kao kralj: Evo kako ga je predstavio velikan koji ima brojne i žestoke navijače

Vrsaljko je otišao iz Atletico Madrida nakon što mu je ugovor istekao u četvrtak 30.lipnja pa ga je Olympiakos doveo bez plaćanja odštete.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni branič Šime Vrsaljko (30) potpisao je u subotu trogodišnji ugovor s grčkim prvakom Olympiakosom, do 30. lipnja 2025. godine, izvijestio je klub iz Pireja, koji je napravio i specijalni video dobrodošlice, odnosno predstavljanja hrvatske zvijezde milijunskoj vojsci navijača.

Desni bek je otišao iz Atletico Madrida nakon što mu je ugovor istekao u četvrtak 30.lipnja pa ga je Olympiakos doveo bez plaćanja odštete. Vrsaljko će tako i dalje igrati u prugastom crveno-bijelom dresu budući da je dizajn dresova tih dvaju klubova isti.

Šime Vrsaljko je bio u Atleticu od 2016. godine, te je ondje upisao 100 nastupa, no zbog ozljeda je često izbivao s terena čime je bio pao u drugi plan kod trenera Diega Simeonea. S Atleticom je osvojio Europsku ligu 2016. i španjolsko prvenstvo 2021. godine.

Vrsaljko, koji je s Hrvatskom 2018. osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu, izgubio je mjesto na desnom boku i u hrvatskoj reprezentaciji gdje su posljednjih godinu dana prednost dobivali Josip Juranović iz Celtica i Josip Stanišić iz Bayerna.

Tijekom karijere je nastupao i za talijanske klubove Inter, Sassuolo i Genovu te zagrebačke momčadi Dinamo i Lokomotivu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider