Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
različiti treneri, različita očekivanja

Vrijede li za Bjelicu drugi standardi? "Da je Jakirović ovako pobijedio, pričalo bi se svašta"

Nenad Bjelica minimalno je pobijedio Varaždin i nitko mu ne govori ništa, kažu u podcastu Utakmicu po utakmicu.

Nogometaši Dinama pobijedili su Varaždin 1:0 u stilu Nenada Bjelica i nitko nije pisnuo, dok se pobjedama Sergeja Jakirovića takvim rezultatom uglavnom pronalazila neka zamjerka, smatraju u podcastu Utakmicu po utakmicu.

"Pričali smo o Jakiroviću, od njega smo očekivali igru, rezultat i dojam, a kad dođe Bjelica bitan je samo rezultat“, započeo je Mateo Pukšar.

"Da je Jakir dobio ovu utakmicu ovako, govorili bi da ne može dobiti Varaždina pošteno. Neki treneri postave svoj standard, možda Bjelica to pametnije radi. On na početku kaže, kao kad ženi govoriš, ja igram termin srijedom, kartam petkom i nemoj mi tu…“, poentirao je Vlado Boban.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim zanimljivostima iz proteklog kola Supersport HNL-a saznajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Petković je protiv Monaca odigrao ratničku utakmicu. 💪🔵

📸: Damir Krajac/CROPIX
Najveća faca hrvatskog nogometa danas slavi. Neka mu je rođendan sretan kao dan legendarnog Goranovog dočeka nakon osvajanja Wimbledona... ✅️🇭🇷🥳
Izbornik otvoreno o kontroverznoj temi... ⚽

📸: Vlado Kos/CROPIX
Kalik je u 62. minuti utakmice protiv Šibenika efektnim udarcem, nakon lijepe asistencije Dominika Prpića, došao do svog ovosezonskog prvijenca. ⚽

📸: Duje Klarić/Cropix