Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav bi to debi bio!

Tko je ovdje "luđi": Vratar debitant ili njegov trener Siniša Mihajlović?!

Mladi srbijanski vratar Vanja Milinković-Savić zamalo je imao debi iz snova, a od toga ga je dijelilo svega nekoliko centimetara.

Vanja Milinković-Savić (Screenshot)

Torino je prošao u osminu finala Kupa Italije, a pobjeda od 2:0 nad Carpijem pamtit će se po debiju srpskog vratara Vanje Milinković-Savića. I to kakvom debiju! Osim što je mladi vratar sačuvao mrežu netaknutom, umalo je postigao pogodak za 3:0 kada je izvodio slobodan udarac i pogodio gredu!

Igralo se posljednjih 90 sekundi sudačke nadoknade utakmice koja je rezultatski praktički bila riješena kada je za Torino sviran slobodan udarac na otprilike 25 metara. Mnogi su u tom trenutku, kada su vidjeli mladog vratara kako trči prema mjestu slobodnog udarca, pomislili: "tko je luđi? Milinković-Savić ili trener Siniša Mihajlović koji debitantu dozvoljava ovako nešto?".

Srpski je vratar uzeo loptu i raspalio iz sve snage, no na njegovu nesreću lopta je završila samo na gredi. Njegovi su se suigrači primali za glavu, baš kao i navijači na tribinama koji su bili jako uzbuđeni jer vide nešto novo na talijanskim travnjacima.

Čini se da bi svijet mogao dobiti novog vratara koji će izvoditi slobodne udarce, nakon što su godinama to uspješno radili Brazilac Rogerio Ceni, Paragvajac Jose Luis Chilaver ili Kolumbijac Rene Higuita.

Šteta da lopta nije otišla nekoliko centimetara niže, jer bi u tom slučaju to bio jedan od najluđih debija u nogometnoj povijesti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider