Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"vratit ćemo se jači"

Nakon neprospavane noći oglasio se i tragičar finala Lige prvaka: "Sve sam ih iznevjerio"

Vratar Liverpoola Loris Karius obratio se javnosti nakon neprospavane noći uzrokovane katastrofalnom izvedbom u finalu Lige prvaka.

Loris Karius (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Tragičar subotnjeg finala Lige prvaka, Liverpoolov vratar Loris Karius, oglasio se putem društvenih mreža nakon večeri koju sigurno nikada neće zaboraviti. Bila je to utakmica kao iz noćne more za 24-godišnjeg Nijemca, koji je direktni krivac za dva od tri pogotka Reala, koji je s 3:1 slavio protiv Redsa i po treći put zaredom osvojio titulu pobjednika Lige prvaka.

Karius je početkom drugog poluvremena rukom išao dodavati loptu svoje igraču, međutim napravio je to toliko nonšalantno da mu je Benzema blokirao dodavanje i poslao loptu u mrežu. Kod trećeg pogotka Reala preopušteno je pristupio dalekometnom udarcu Garetha Balea i lopta mu je prošla kroz ruke, te završila u mreži.

Karius se oglasio u nedjelju oko 17 sati po hrvatskom vremenu:

"Nisam spavao do sada. Scene s jučerašnjeg finala mi se još vrte u glavi. Beskonačno mi je žao zbog mojih suigrača, naših navijača i našeg trenerskog osoblja. Znam da sam ja krivac. Znam da sam ih sve iznevjerio.

Volio bih da mogu vratiti vrijeme, ali ne mogu. Osjećaj je još gori jer smo osjećali da možemo pobijediti Real. Hvala našim nevjerojatnim navijačima koji su došli u Kijev i koji su ostali uz mene i nakon utakmice. Ne uzimam to zdravo za gotovo. Još ste mi jednom pokazali kako smo velika obitelj. Hvala vam i obećajem da ćemo se vratiti još jači", napisao je Karius.

Nijemac je nakon utakmice postao predmet sprdnje na društvenim mrežama zbog svojih reakcija, no podrška njegovih suigrača nije izostala. Menadžer Jurgen Klopp je stao u njegovu obranu, ali i naš reprezentativac Dejan Lovren.

"Teško je, srce nam je slomljeno. Nismo ovo zamišljali prije utakmice. Ljudi će upirati prstom u vratara. Pobjeđujemo zajedno i gubimo zajedno, stat ćemo iza njega. Žao mi je navijača, volio bih da smo mogli odigrati bolje", rekao je Lovren za BBC.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider