Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav majstor

Nikada prije viđen ovako bizaran pogodak: Vratar ožednio u trenutku napada suparnika

Bizaran pogodak primio je vratar njemačkog drugoligaša Duisburga.

Vratar ide po vodu (Screenshot)

Nevjerojatan pogodak primio je nizozemski vratar Mark Flekken, čuvar mreže njemačkog drugoligaša Duisburga. U susretu 24. kola Bundeslige II Duisburg je ugostio Ingolstadt i na sreću nizozemskog vratara slavio rezultatom 2:1.

Igrala se 18. minuta kada je Ingolstadt krenuo u napad iz svog šesnaesterca, jedna visoka lopta završila je na glavi domaćeg stopera, koji ju je poslao u "pogrešnom" smjeru - prema svom vrataru. Na iznenađenje stopera i apsolutno svih okupljenih na stadionu i pred TV ekranima, vratara nije bilo na golu!

Flekken je u trenutku kada je Ingolstadt poslao loptu prema njegovom šesnaestercu naglo ožednio, okrenuo leđa od akcije koja mu se događala ispred šesnaesterca i krenuo po svoju bocu s vodom. Ingolstadt je iskoristio ponuđeno, Kutschke je zabio, a Flekken ostao u šoku.

Okrenuo se u trenutku kada je bio jedno metar u svome golu, te u stanju pripravnosti u šoku gledao što se događa. Ništa mu nije bilo jasno! Njegovi suigrači su se na prvu držali za glavu, a potom im je situacija čak i postala komična. Vjerojatno su ga i zezali nakon susreta kada su osvojili tri vrlo važna boda u borbi za plasman u Bundesligu, a jedina osoba kojoj ovo nije bilo smiješno je njegov bugarski trener Ilija Gruev.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider