Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
LIVERPOOL UVJERLJIV

Vlašić igrao i prošao dalje u FA kupu: Tottenham se mučio protiv trećeligaša

Liverpool je na domaćem terenu svladao Shrewsbury 4-1 iako je početni sastav Liverpoola bio prepun juniora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić bio je u udarnoj momčadi West Hama koji je u 3. kolu engleskog FA kupa pobijedio Leeds na domaćem terenu 2-0.

Prvi pogodak u ovom dvoboju premierligaša postigao je Lanzini u 34. minuti i sve do sudačke nadoknade trajala je neizvjesnost koja je isparila golom Bowena u 93. minuti za 2-0 West Hama. Vlašić je igrao do 88. minute, a imao je veliki utjecaj u akciji kod prvog pogotka domaće momčadi.

gol expired Srbija na mukama pred Hrvatsku: Stigli su novi pozitivni testovi četiri dana do Eura divider

Tottenham se mučio protiv trećeligaša Morecambea na domaćem terenu. Pobijedio je 3-1 iako su gosti vodili pogotkom O'Connora i Tottenham je imao zaostatak sve do 74. minute kada je izjednačio Winks. Do 85. minute rezultat je bio 1-1, a onda su utakmicu prelomili Lucas Moura i Kane golovima za 3-1. Obojica su u igru ušli tijekom drugog poluvremena.

Liverpool je na domaćem terenu svladao Shrewsbury 4-1 iako je početni sastav Liverpoola bio prepun juniora. I u tom susretu su gosti poveli golom Udoha u 27. minuti, ali već u prvom dijelu Liverpool je okrenuo rezultat pogocima Gordona i Fabinha. Do kraja je još jednom zabio Fabinho, kao i jednom Roberto Firmino za uvjerljivo slavlje favorita.

Obitelj Kostelić Ivica Kostelić na najbolji način opisao što se danas dogodilo hrvatskom skijanju divider

Uz dva gola Podencea i jedan Semeda Wolverhampton je nadjačao Sheffield United s 3-0, a dalje ide i Luton koji je s 4-0 svladao četvrtoligaša Harrogate. Hrvatski reprezentativni vratar Simon Sluga ostao je na klupi za pričuve Lutona tijekom cijele utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider