Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema oprosta

Gospođu Zinčenko zamolili da govori ruski jezik pa dobili brutalan odgovor

Vlada Zinčenko britkija je na jeziku od svojeg supruga - zvijezde Manchester Cityja Oleksandra Zinčenka.

Vlada Zinčenko (Foto: Screenshot)

Vladu Zinčenko, suprugu nogometaša Manchester Cityja Oleksandra Zinčenka, zamolili su osudu rata porukom na ruskom jeziku, ali TV voditeljica i sportska novinarka pristojno ih je zamolila neka "od**u“.

gol expired Najveća mlada ukrajinska zvijezda: "Da nije supruge i kćeri, već bih bio na prvoj liniji obrane" divider

Rat u Ukrajini ušao je debelo u drugi mjesec, a tamošnje vlasti zamolile su svoje eksponirane zvijezde da što više šire glas, a s ciljem što bržeg smirivanja neprijateljstva zamolili su suprugu zvijezde Cityja, inače jednog od najglasnijih po pitanju rata u njegovoj zemlji, za komentar na ruskom jeziku, međutim ona je kategorički rekla - ne.

"Odje**te!"

"Tražite intervju na ruskom kako bi nas Rusi razumjeli. Nije mi teško komunicirati na tom jeziku, ali prošlo je više od 40 dana rata i sve što mogu reći na njemu kako bi me Rusi što bolje razumjeli jest: 'Od*ebite!', poručila je pa dodala za sport.ua: "Trebam li kleknuti pred njima? Neću to učiniti, nastavit ću komunicirati na ukrajinskom jeziku."

gol expired Najveća mlada ukrajinska zvijezda burno odgovorila na komentar ruskog kapetana divider

Lijepa Vlada je sportska novinarka i TV voditeljica, a njezin suprug nogometni reprezentativac Ukrajine i jedan od najpoznatijih internacionalaca, koji od početka rata u Ukrajini glasno brani svoju zemlju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider