Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NASTAVLJA KAO DO SADA

Vlado Svilokos ekskluzivno za Dnevnik Nove TV: "Nemam razloga za zabrinutost i vjerujem u institucije!"

Dopredsjednik Sudačke komisije Vlado Svilokos ekskluzivno je stao pred kameru Dnevnika Nove TV. Evo što je rekao Ivanu Forjanu o prijetnjama koje je dobio proteklih dana.

Razgovor reportera Dnevnika Nove TV, Ivana Forjana, i gospodina Vlade Svilokosa prenosimo u nastavku teksta.

Gospodine Svilokos, kako se osjećate s obzirom na prijetnje?

Okej, kao što vidite, radim svoj posao, nije ugodno, ali ne vidim razloga za neku veliku zabrinutost. Nadležne institucije rade svoj posao, sve je na njima, dok je istraga u tijeku. Ja vjerujem u institucije hrvatske države i ne mislim da neće bit postupak obrađen na najbolji mogući način.

Kako ste se osjećali kad ste vidjeli te poruke na mobitelu?

Pa, naravno, nikome to nije ugodno, niti jednom roditelju, niti jednom ocu, ni jednoj obitelji primiti takvu poruku. Nažalost, to ne bi trebalo bit sastavni dio nogometa. To je za svaku osudu. Ali, mislim da je to izolirani incident i ne vidim razloga za neku veću zabrinutost.

Je li išta ukazivalo na to da bi pomoćni sudac Dejan Vuković mogao postupiti na ovaj način? Što mislite što su njegovi motivi?

Ne bih o tome ništa htio komentirati. Rekao sam vam kratko, vjerujem u institucije, neka pravosudni organi odrade ono što trebaju, policija i svi ostali. A sve ostalo ćemo poslije moći analizirati kada budemo pametniji.

Vi normalno nastavljate raditi svoj posao?

Tako je, idemo dalje, nema razloga da ne bude tako.

Kako komentirate cijelu ovu aferu Varleaks?

Ne bih ništa o tome, hvala vam lijepa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider