Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
šššššš

Vlado Boban je zbog ove sjajne reportaže sa stadiona u Istanbulu dobio posebno priznanje

Sportski reporter Nove TV Vlado Boban dobitnik je priznanja Hrvatskog zbora sportskih novinara.

Sportski reporter Nove TV Vlado Boban dobitnik je priznanja Hrvatskog zbora sportskih novinara za izvrsnu reportažu o stadionu i navijačima turskog kluba Bešiktaša koja je u studenom 2020. prikazana u Dnevniku Nove TV.

Nagrade i priznanja HZSN-s dodijeljeni su danas na svečanom 34. Saboru Hrvatskog zbora sportskih novinara na atletskom stadionu Mladosti.

''Hvala svim kolegama koji su prepoznali potencijal ove reportaže, i koju su sudjelovali u njezinu nastajanju i prikazivanju u Dnevniku Nove TV. Reportaže su za mene najdraži dio novinarstva, a ova o navijačima Bešiktaša posebno mi je draga. Ideja za nju rodila se spontano i uspjeli smo je realizirati unatoč nedostatku vremena i strogom protokolu kretanja na stadionu uslijed pandemije. Hvala i snimatelju Miši Maodušu koji je odradio odličan posao'', rekao je Vlado Boban.

Priča o najmodernijem turskom stadionu, koji je ugostio i prijateljsku utakmicu Hrvatske i Turske, i navijačima kluba koji su poznati po glasnom navijanju, po mišljenju HZSN-a izdvaja se u moru televizijskih reportaža zahvaljujući Bobanovom maštovitom i domišljatom pristupu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider