Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Gle, security ulazi"

Reporter Dnevnika Nove TV ispričao anegdotu s Lovrenom: "Ako on ima 16 godina, ja imam 32"

Reporter Dnevnika Nove TV prisjetio se gostovanja Anderlechta u Zagrebu iz doba kad je za njih igrao mlađahni Romelu Lukaku.

Umjesto odsutnog Igora Ćurkovića, u voditeljsku stolicu podcasta Utakmicu po utakmicu ovaj put je sjeo reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban.

Kao i obično, Boban je ispričao jednu od svojih brojnih reporterskih anegdota. Ovaj put je bila vezana uz utakmicu Dinamo - Anderlecht koja se 2009. igrala na Maksimiru.

"Anegdota svih anegdota. Dan prije utakmice, doputovao Anderlecht, ja i snimatelj kasnimo na Pleso na izjave i mi vidimo već su ušli. Ja uzmem mikrofon i uđem u bus, frajer stane ispred mene, ogroman tamnoputi momak s dreadovima. Ja njemu 'please, my friend, I need just one guy', a on meni 'sorry, I can not speak, I am only 16', a ja njemu 'ma daj mi nekog igrača', mislio sam da me zeza. Znaš ono, ja ušao na srednja vrata, znaš kako je usko, a on stao ovako, zaklonio mi je sunce. Onda je došao vozač i rekao mi da je sve gotovo, ništa", prepričavao je Boban i nastavio:

"Dobro, OK, došla utakmica, ja sam bio u novinarskoj loži. U 70. minuti ulazi lik, ja govorim 'gle, security ulazi', kad ono frajer igrač, zove se Romelu Lukaku, razbacuje Lovrena i Vrdoljaka, ubija ih."

Ono najbolje tek je uslijedilo:

"Kasnije u mix-loži svi se pitaju tko je taj momak i u nekom trenutku Dejan Lovren staje i daje nam izjavu. Dobacuju belgijski novinari da on ima samo 16 godina, a Lovren tada govori 'ako on ima 16, ja imam 32'. Onda se belgijski novinar naljutio, kaže da je rođen u Antwerpenu, pokazuje podatke nama."

"Trenutak kada uzima loptu na Dinamovoj polovici i radi 50 metara sprinta, samo otrese ljude", prisjetio se Ivan Ljubić.

Cijela 33. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider