Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Idemo u JAR

Visa pokrenula kampanju 'Svjetski kup FIFA 2010' u Hrvatskoj

Visa, ekskluzivni partner Međunarodnog nogometnog saveza FIFA na području financijskih usluga omogućila je hrvatskim korisnicima Visa kartica osvajanje puta u Južnoafričku Republiku na Svjetski kup FIFA 2010.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Visa Inc, vodeća svjetska platežna mreža, pokrenula je nacionalnu kampanju Svjetskog kupa FIFA 2010™. Kampanja koja traje od 1. ožujka do 30. travnja 2010. godine, pruža svim korisnicima Visa kartica jedinstvenu priliku za osvajanje hospitality paketa za dvoje kako bi uživali u najvećem nogometnom doživljaju – finalnoj utakmici Svjetskog kupa FIFA 2010 u Južnoafričkoj Republici.

Sve što korisnici Visa kartice moraju učiniti je plaćati Visa/Visa Electron karticom kako bi sudjelovali u nagradnoj igri. Sa svakom novom kupnjom, korisnici kartice ponovo sudjeluju u nagradnoj igri povećavajući mogućnost osvajanja nagrade.

Sretan dobitnik uživat će u četverodnevnom boravku u ekskluzivnom hotelu sa 150 američkih dolara na Visa Gift kartici, jedinstvenoj turi razgledavanja s vodičem i ono najvažnije – u dvjema kartama za finalnu utakmicu Svjetskog kupa FIFA 2010.

Međutim, postoji još jedan dobar razlog za korištenje Visa kartica za vrijeme trajanja kampanje: 100 nogometnih navijača koji naprave najviše transakcija putem Visa/Visa Electron kartica u tom razdoblju osvojit će Visa brendirane replike lopti adidas Jabulani; službene lopte Svjetskog kupa FIFA 2010.

Visa je ekskluzivna kartica Svjetskog kupa FIFA 2010, a Visa kartice bit će jedine platežne kartice koje će se, uz gotovinu, prihvaćati na svim FIFA terenima i prodajnim mjestima u sklopu stadiona.

 Za više informacija provjerite: http://shopwin.com.hr


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider