Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Dobro poznajem ovaj grad"

Talijanska legenda jednom rečenicom zatvorila opciju povratka bivšeg Vatrenog

Ovog petka u Firenci se u sklopu 17. kola Serie A sastaju Fiorentina - Roma.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči utakmice Fiorentina - Roma, koja se ovog petka igra u sklopu 17. kola Serie A, na konferenciji za medije govorio je Vincenzo Montella.

Legendarni Aeroplanino, kako mu je glasio nadimak iz igračkih dana, od travnja ove godine nalazi se u svom drugom mandatu na klupi kluba iz Firence, ali baš mu i ne ide. U 16 kola ima samo četiri pobjede, posljednji trijumf im datira još od 30. listopada kada su kao gosti svladali Sassuolo.

U ovakvom nezgodnom trenutku u goste im stiže Roma koja je, čini se, ulovila formu i s 10 osvojenih bodova u mjesec dana vinula se do četvrte pozicije.

Firenca nije grad u kojem su dobrodošli povratci igrača

Montella je s novinarima pričao o svemu, dotaknuo se i bivšeg hrvatskog reprezentativca Nikole Kalinića koji sada nosi dres Rome, a svojedobno (2015.-2017.) je igrao za Fiorentinu za koju je postigao 33 pogotka.

Budući da će Fiorentini evidentno trebati pojačanja, Montella se susreo s pitanjem postoji li mogućnost dovođenja Kalinića.

"Mnoga imena izlaze ovih dana, jedno od njih je i Kalinić. Nisam za tu opciju jer poznajem ovaj grad, a u Firenci povratci igrača nisu dobrodošli. To je tako", odgovorio je Montella.

Kalinić se inače nalazi u Romi na posudbi iz Atletico Madrida, ali nije se naigrao. Skupio je šest nastupa i svega 183 minute tijekom kojih nije uspio postići pogodak niti upisati asistenciju...

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider