Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brine zbog koronavirusa

Bivši svjetski prvak objavio tlocrt zatvora i zavapio: ''Uništili su mi život, a vama je dosta kauča i Netflixa?''

Bivši talijanski reprezentativac i dugogodišnja zvijezda Juventusa Vincenzo Iaquinta objavio je tlocrt zatvora u kojem kaznu izdržava njegov otac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši napadač Juventusa Vincenzo Iaquinta izbjegao je zatvorsku kaznu, ali je zato njegov otac osuđen na 19 godina zbog povezanosti s mafijom.

''Moj je otac u zatvoru, ovdje je ćelija. Kako držati sigurnosnu distancu zbog koronavirusa?'' napisao je zabrinuti Iaquinta, koji i dalje vjeruje da je njegov otac nevin.

Pomalo nevjerojatno zvuči da je bivši igrač Juventusa objavio tlocrt zatvora i ćelije njegova oca te izravno pisao premijeru Giuseppeu Conteu i ministru pravosuđa Alfonsu Bonafedeu. Međutim, malo je vjerojatno da će dobiti odgovor.

Otac svjetskog prvaka iz 2006. godine nalazi se u zatvoru Vogheri, gdje izdržava kaznu koja bi mogla biti i doživotna s obzirom na to da ima 70 godina. Kaznu od 19 godina zatvora dobio je zbog udruživanja u zločinačku mafijašku organizaciju 'Ndrangheta, u kojoj ga se smatralo jednom od ključnih figura.

gol expired Modrić odigrao ulogu u pregovorima u Realu: Zvijezda Madriđana promijenila ploču nakon izjave koja je podigla prašinu divider

Iaquinta je bio optužen za kršenje zakona o oružju, no žalio se i dobio novu presudu kojom ga se oslobodilo krivnje.

''Moj je otac nevino osuđen. Uništili su mi život. Patimo ja i moja obitelj, a nitko od nas pojma nema ni što je uopće mafija'', naveo je Vincenzo Iaquinta pa nadodao:

''Žalite se, naričete nad time što ne smijete iz kuće kad hoćete i gdje god hoćete. Zamislite kako je onima koji su nevini bačeni iza rešetaka. Vi možete jesti i piti što hoćete i kad god hoćete, možete paziti na sebe i svoje najmilije. Prije nego što se opet počnete žaliti da vam je teško i kako vam je već dosta kauča i Netflixa, razmislite koliko ste zapravo sretni. Giuseppe Iaquinta je nevin!''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider