Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imaju informacije

Bivše zvijezde najavile velike transfere: Evo tko dolazi u Real sljedeće ljeto! Tri su imena u igri

Christian Vieri i Antonio Cassano popričali su na svojem kanalu Bobo TV o pojačanjima koja bi trebala u narednom periodu stići u Real Madrid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zločesti dečki talijanskog nogometa Christian Vieri i Antonio Cassano popričali su na svojem kanalu Bobo TV o pojačanjima koja bi trebala u narednom periodu stići u Real Madrid.

„Netko utjecajan kaže mi: 'Pazi, Bayern želi Haalanda, a u isto vrijeme Real već godinama vabi Lewandowskog. Poveži to.' To za na mene ima smisla“, kazao je Cassano, koji je igrao u Realu ima dobre veze na Santiago Bernabeuu.

gol expired Pique svaki dan dijelio selfie na Instagramu pa otkrio o čemu se radi: "Nije mi bilo dosadno, to je dio većeg plana" divider

Vieri je uzvratio:

„Ja sam čuo malo drukčiju priču. Vele me neki koji obično znaju više od ostalih da Haaland sto posto ide u Real. Ne znam je li to istina.“

Cassano je na to reagirao:

„To onda znači da je Mbappe ciao!“

Nakon što PSG nije pustio Mbappea u Real, Marca je pisala da Real sljedećeg ljeta namjerava dovesti i Mbappea i Haalanda.

Kao, za cijenu jedne zvijezde, dovest će dvije. Aludira se na to da će Mbappe biti slobodan igrač, ali to što će biti slobodan ne znači da će biti besplatan. Poznato je da velike zvijezde dobivaju bonuse samo za potpis. Što je manja odšteta, to je veći bonus.

gol expired Zločesti dečko talijanskog nogometa kritizirao Riberyja: "Ne razumijem zašto je to napravio?" divider

Procijene su da bi Mbappe mogao dobiti samo za potpis između 60 i 80 milijuna eura, a gdje je još plaća koja bi se mogla kretati oko 40 milijuna eura.

Budući da ni Haaland neće biti nimalo jeftiniji po pitanju osobnih potraživanja, a uz to još ide i odšteta, doista je pitanje hoće li Real moći financijski zatvoriti oba transfera?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider