Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nabavite mu člansku

VIDEO Boysi oduševili čak i zaštitara: Glavom pratio ritam navijanja i pokušavao pjevati s dinamovcima

Dinamo je sinoć pao kod Chelseaja 2:1, ali nije se osramotio, a dodatni šarm sjajnoj atmosferi dali su neumorni Boysi koji su oduševili baš sve. Novinare, javnost, navijače Chelseaja, čak i zaštitara.

Zaštitar na Stamford Bridgeu (Foto: Screenshot)

Nogometaši Dinama nisu uspjeli doći do željenog čuda na Stamford Bridgeu sinoć protiv Chelseaja (2:1) u Ligi prvaka, ali zato su dobili simpatije domaćina za prikazano na terenu.

Simpatije Otoka pobrali su i Dinamovi navijači koji su oduševili Engleze sinoćnjom predstavom na slavnom stadionu u engleskoj metropoli.

Oduševili nisu samo javnost, nego i ljude koji su ih čuvali. Tko zna, možda su ubrali još kojeg "ponosnog člana" putem jer sudeći po snimci koja kruži društvenim mrežama, jedan se zaštitar sjajno zabavio.

Ubrao je, čini se, i pokoju riječ hrvatskog jer je pokušavao pjevati s Boysima, koji su poslije utakmice ostali navijati svojim ljubimcima koji su ih došli pozdraviti.

Ovakvi prizori mnogo su ljepša slika Hrvatske i Zagreba, pogledajte ih u snimci koja je objavljena na Facebooku, a ovom majstoru nabavite člansku iskaznicu.

Pogledajte simpatičnog zaštitara OVDJE.

Tablica skupine E Lige prvaka:

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider