Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova epizoda

VIDEO Utakmicu po utakmicu (32): Od Lige prvaka do tramvaj lige - proljetni HNL juriš

Uživajte u 32. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.

U domaćem nogometu prebacili smo jubilarno 30. kolo Supersport HNL-a i sad plovimo ka relativno mirnoj završnici. Pitanje prvaka vjerojatno je već riješeno, treba još vidjeti kako će se popuniti mjesta za Europu i kako će se rasplesti borba za ostanak. Sve to detaljno će analizirati ekipa podcasta Utakmicu po utakmicu koja je dogurala do 32. epizode na gol.hr-u.

No, završnicu HNL sezone u sjenu je potpuno bacio spektakularan uspjeh Hajdukovih juniora pa su im naši voditelji morali posvetiti koju minutu ovotjednog podcasta. Potpuno zasluženo, a još da su teme o kojima su raspravljali bile nešto veselije…

Bilo je, naime, govora o njihovoj seniorskoj budućnosti, a iako su trenutačno pri vrhu juniorskog nogometa u Europi, njihove će sudbine biti bitno drugačije kad pređu među "velike dečke“.

Zekićev misteriji

Poslije pohvala velikom rezultatu Bilih tića, vratili su se na domaće nogometne pašnjake, ali tamo su atipično započeli od utakmice Slaven Belupa i Osijeka, a ne standardno s Dinamom i Hajdukom. Razlog je očit iz samih rezultata. Bili su imali kolo bez stresa, Plavi doduše ostavili bodove Istri, ali ih to ne dira previše pa su uvodne minute podcasta posvetili upravo okršaju Slavena i Osijeka.

Pokušali su razriješiti misteriji odlaska Zorana Zekića, koji će unatoč nečemu što izgleda kao sjajna sezona za Farmaceute, po njezinom završetku napustiti klub. Voditeljski kvartet zakopao je duboko u vlastite informacije i pokušao dokučiti što se zapravo događa u Koprivnici.

Jakirovićev modni izričaj

Dinamo ili Hajduk nisu bili ni druga, a ni treća tema ovotjednog podcasta. Ispred njih ugurao se okršaj zahuktalih Gorice i Rijeke, koji je otišao na stranu ovih prvih. Goričani su konačno uspjeli podići glavu iznad vode i više ne drže fenjer HNL-a, ali zapaprili su bivšem šefu Sergeju Jakiroviću.

Jakir je pak priznao kako se zbog Trofeja Tomislava Stipića počeo oblačiti u odijela na klupi, a Vlado Boban, današnji poseban gost, ispričao je anegdotu vezanu uz Jakirov modni izričaj.

Šibenikova tri kola istine

Kad su konačno došli na red Hajduk i Dinamo, nažalost nisu mogli zasjeniti gore navedene događaje jer su ovi prvi protiv Varaždina konačno odigrali utakmicu bez suviše stresova, a drugi odigrali bez golova protiv Istre 1961, međutim na toj utakmici u vodu je pao mit o Istri kao najatraktivnijoj momčadi prvenstva.

Za kraj su se dotakli ogleda Lokomotive i Šibenika, koji je pogurao narančaste na dno tablice Supersport HNL-a, ali iako još nema puno do kraja, nije sve izgubljeno za njih, ključan raspored im slijedi jer ih u samom finišu sezone čeka paklen raspored i jasno finale Kupa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider